Eenmalige koppeling van account in de Authenticator App

1. U ontvangt een uitnodiging door Farys voor toegang tot toepassingen in de organisatie in uw inbox.
    klik in deze email op de link "Uitnodiging accepteren".
  2. Er opent een nieuw scherm van Microsoft met informatie over de machtiging die zijn aangevraagd door Farys.
    Druk op "Accepteren" om akkoord te gaan met deze voorwaarden en uw profiel aan te maken.
  3. Een nieuw scherm opent met de melding dat meer informatie vereist is.
    Klik op "volgende".
  4. In het volgende scherm wordt gevraagd om de Microsoft Authenticator de downloaden op uw smartphone. Deze app stelt u in staat om u via MFA in te loggen.
    Als u de app al heeft staan op uw smartphone, dan kunt u op volgende klikken.
    U kan er ook voor kiezen om een andere methode in te stellen. Bij Farys werd dit beperkt tot de optie om een sms via uw telefoon te ontvangen om u hiermee in te loggen. Verkies u dit, druk dan op "Ik wil een andere methode instellen" en selecteer "Telefoon".
  5. Wanneer u de app gedownload hebt en op volgende hebt gedrukt, zal u een nieuw scherm krijgen om uw account in te stellen.
    Druk op "Volgende".
  6. U kan uw account in de Authenticator app koppelen door de QR-code te scannen. Open hiervoor de Microsoft Authenticator app op uw telefoon.
    Indien u al eerder een ander emailadres gekoppeld heeft aan uw Authenticator, dan klikt u op het plussymbool bovenaan. Kies ervoor om een werk- of schoolaccount toe te voegen en geef je werk-e-mailadres in.
    Daarna kunt u ervoor kiezen een QR-code te scannen.
  7. Ten laatste verschijnt op uw computerscherm een code dat u zal moeten ingeven op uw smartphone in de app. Hiermee is de koppeling van uw account in de app afgerond.
    Vanaf dit moment kunt u inloggen op de Farys Geoviewer.
    Hoe u met MFA moet inloggen vindt u hier terug: inloggen met MFA.